Website Tracking


Plantekjøp

Vil du være en del av cannabisindustrien og eie dine egne fysiske planter? Med CannerGrow har Cannerald den perfekte løsningen for deg.

Cannerald er et sveitsisk-basert cannabis-forsknings- og produksjonsselskap og er i ferd med å etablere ytterligere fasiliteter i Sveits og Europa. CannerGrow er et revolusjonerende økosystem for salg av cannabisplanter. Med CannerGrow kan du eie dine egne fysiske cannabisplanter i Canneralds innendørsanlegg av høy kvalitet og få utbyttet av det faktiske markedet.

Registrer deg på CannerGrow, og du kan kjøpe plass til plantene dine i delen "Plantekjøp". Bestem hvor mange plasser / planter du vil ha, og kjøp dem med bare noen få klikk. La nå ekspertene jobbe mens du lene deg tilbake og slapper av.

Etter høsting mottar du 50% av utbyttet fra hver plante. Jo flere planter du eier, jo mer overskudd kan du tjene.

  • Cannabisplantene høstes hver tredje måned.*
  • Kjøpet av denne tjenesten er gyldig for hele livet.
  • Du vil motta en ny cannabisplante gratis etter hver høst.
  • Markedsledende forsknings- og partnerselskaper gjør det mulig for Cannerald å produsere cannabis av høy kvalitet med 30% mindre vann og 40% mindre energi. Denne kunnskapen fører til enda bedre avkastning på investeringen din og best mulig medisinsk cannabis.
*) Outlook for 2022: Ved å dele vekstfasen og blomstringsfasen i forskjellige dyrkerom, vil perioden mellom høstene reduseres betydelig. Dette betyr at det i tillegg kan betales 1-2 høst per år.

Bli CannerGrow-medlem i dag og begynn å høste fordelene av din egen plante.Hvordan kjøpe plasser / planter
Velg først antall plasser / planter du vil kjøpe.
Avlingsutbyttet er gitt av CannerGrow som realistisk med 45 til 70 gram per plante og optimistisk med opptil 75 gram / plante.Som betalingsmetode kan du velge mellom BitCoin-overføring, bankinnskudd eller betaling fra kontokreditt (hvis tilstrekkelig)Prisen per sted / anlegg er 2320 EUR pluss moms og avgift. Gebyrene gjelder ikke betalinger via BitCoin eller betalinger fra kontosaldoen.Hver partner som eier planter i et av vokserommene (ikke pre-salg planter) kan tilby plantene sine for salg på markedet.
Dette betyr at plantene har en videresalgsverdi og kan selges til andre interesserte fra samfunnet.
Markedsplassen gir partnere muligheten til å kjøpe planter direkte - uten å måtte vente på fase før salg.


Under overskriften "Dine planter" er hver av plantene dine oppført med følgende informasjon: Tildelingsnummer (etikett), plassering, navn på dyrkningsrommet, kjøpsdato og avlingsutbytte.
Status i de forskjellige vokserommene er dokumentert på back office av en live cam.Etterspørselen etter planter er for tiden så stor at CannerGrow er i en forhåndssalgsfase. Det betyr: stedene for planter som for tiden selges er fremdeles i oppsettingsfasen og vil først være tilgjengelige etter begynnelsen av veksten. Informasjon om vokserommet som for tiden er i salg er gitt på "Dashboard".

Distribusjon av høsten
Tilleggskostnadene er for øyeblikket 35 EUR per vekst. Tilleggskostnader er lønn, strøm (ventilasjon), husleie, strøm (lamper), gjødsel, forbruksvarer, steinullblokker og vann.
Etter å ha trukket tilleggskostnadene, deles det gjenværende avlingsutbyttet 50/50 mellom anleggseieren og selskapet.

Hvilken pris kan fås for høsten?
Cannerald har søkt om en GMP-lisens for hele anlegget. Med denne lisensen er selskapet autorisert til å selge direkte til myndighetene og farmasøytiske selskaper. Lisensen forventes å bli mottatt i 2022.
Videre forhandler sveitsiske myndigheter med Cannerald om en spesiell tillatelse til å dyrke THC-planter. Med den hensikt å gjøre Sveits mindre avhengig av THC-import.
Butikkene kan også oppnå høyere fortjeneste for CBD-blomster i B2C-området (Business to Customer), men det vil ikke være mulig å selge 100% høst B2C.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B-pris
  • 1,45-2,35 EUR / gram: Blandet B2B og B2C pris
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP-pris for medisinsk CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP målpris for medisinsk THC *
  • 3,00-5,00 EUR / gram: B2C-pris (symbolsk)
  • 4,20 EUR / gram: Når du kjøper et produkt i Cannerald-butikken og betaler med din egen høst. **

*) Outlook for 2022: CannerGrow planlegger å konvertere alle dyrkerom fra CBD-planter til THC-planter. Rene rom vil bli satt opp slik at emballasje for direkte levering til legemiddelindustrien er mulig. Forutsetningen for dette er GMP-lisensen, som forventes å bli gitt i 2022.

**) Som en planteier kan du kjøpe produkter direkte fra avlingen din. Dette muliggjør en spesialpris for butikkprodukter på opptil 50%! 1 g CBD tilsvarer 4,20 EUR i butikken vår.

Høstkalkulator
CannerGrow - beregning av avlingens avling for forskjellige parametere

Generelle vilkår og betingelser (GTC) for salg.