Website Tracking


Aankoop van planten

Wil je deel uitmaken van de cannabisindustrie en je eigen fysieke planten bezitten? Met CannerGrow heeft Cannerald de perfecte oplossing voor u.

Cannerald is een in Zwitserland gevestigd onderzoek- en productiebedrijf voor cannabis en is bezig met het opzetten van extra faciliteiten in Zwitserland en Europa. CannerGrow is een revolutionair ecosysteem voor de verkoop van cannabisplanten. Met CannerGrow kun je je eigen fysieke cannabisplanten bezitten in de hoogwaardige indoorfaciliteit van Cannerald en de winst van de daadwerkelijke markt uitbetaald krijgen.

Registreer u bij CannerGrow en u kunt een plaats voor uw planten kopen in de sectie "Plantenaankoop". Bepaal hoeveel plaatsen / planten u wilt en koop ze met slechts een paar klikken. Laat de experts voortaan werken terwijl u achterover leunt en ontspant.

Na het oogsten ontvang je 50% van de opbrengst van elke plant. Hoe meer planten je bezit, hoe meer winst je kunt maken.

  • De wietplanten worden elke 2-3 maanden geoogst.*
  • De aankoop van deze service is levenslang geldig.
  • Na elke oogst ontvang je gratis een nieuwe wietplant.
  • Marktleidend onderzoek en partnerbedrijven stellen Cannerald in staat om cannabis van hoge kwaliteit te produceren met 30% minder water en 40% minder energie. Deze knowhow leidt tot een nog beter rendement op uw investering en de best mogelijke medicinale cannabis.
*) Vooruitzichten voor 2021: Door de groeifase en de bloeifase in verschillende kweekruimtes te verdelen, wordt de tijd tussen oogsten aanzienlijk verkort. Dit betekent dat er 1-2 oogsten per jaar extra betaald kunnen worden.

Word vandaag nog CannerGrow-lid en pluk de vruchten van uw eigen plant.Hoe u uw staanplaatsen / planten kunt kopen
Selecteer eerst het aantal standplaatsen / planten dat u wilt kopen.
De gewasopbrengsten worden door CannerGrow genoemd als realistisch met 45 tot 70 gram per plant en optimistisch met maximaal 75 gram / plant.Als betalingsmethode kunt u kiezen tussen BitCoin-overschrijving, bankstorting of betaling van het rekeningkrediet (als er genoeg is)De prijs per plaats / plant is 1485 EUR plus BTW en fee. De kosten zijn niet van toepassing op betalingen via BitCoin of betalingen uit het rekeningsaldo.Elke partner die planten heeft in een van de kweekruimtes (geen voorverkoopplanten) kan zijn planten te koop aanbieden op de markt.
Dit betekent dat de planten een restwaarde hebben en verkocht kunnen worden aan andere geïnteresseerde partijen uit de gemeenschap.
De marktplaats biedt partners de mogelijkheid om direct planten te kopen - zonder te hoeven wachten op de voorverkoopfase.


Onder het kopje "Uw planten" wordt elk van uw planten vermeld met de volgende informatie: Toewijzingsnummer (label), locatie, naam van de kweekruimte, aankoopdatum en oogstopbrengst.
De status in de verschillende kweekkamers wordt in de backoffice gedocumenteerd door een live cam.De vraag naar planten is momenteel zo groot dat CannerGrow in een voorverkoopfase zit. Dat wil zeggen: de plaatsen voor planten die op dit moment worden verkocht, bevinden zich nog in de opzetfase en zullen pas beschikbaar zijn na de start van de teelt. Informatie over de kweekruimte die momenteel te koop is, vindt u op het "Dashboard".

Verdeling van de oogst
De bijkomende kosten bedragen momenteel 35 EUR per kweek. Bijkomende kosten zijn salarissen, elektriciteit (ventilatie), huur, elektriciteit (lampen), kunstmest, consumptiegoederen, steenwolblokken en water.
Na aftrek van de bijkomende kosten wordt de resterende gewasopbrengst 50/50 verdeeld tussen de planteneigenaar en het bedrijf.

Welke prijs kan worden verkregen voor de oogst?
Cannerald heeft voor de hele faciliteit een GMP-licentie aangevraagd. Met deze licentie is het bedrijf bevoegd om rechtstreeks aan de overheid en farmaceutische bedrijven te verkopen. De licentie zal naar verwachting in 2021 worden ontvangen.
Bovendien onderhandelen de Zwitserse autoriteiten met Cannerald over een speciale vergunning voor het kweken van THC-planten. Met de bedoeling Zwitserland minder afhankelijk te maken van THC-invoer.
De winkels kunnen ook hogere winsten behalen voor CBD-bloemen in het B2C-gebied (Business to Customer), maar het zal niet mogelijk zijn om 100% oogst B2C te verkopen.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B-prijs
  • 1,45-2,35 EUR / gram: gemengde B2B- en B2C-prijs
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP-prijs voor medische CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP-richtprijs voor medische THC *
  • 3.00-5.00 EUR / gram: B2C-prijs (symbolisch)
  • 4,20 EUR / gram: Bij aankoop van een product in de Cannerald-winkel en betaling met je eigen oogst. **

*) Vooruitzichten voor 2021: CannerGrow is van plan om alle kweekruimtes om te bouwen van CBD-planten naar THC-planten. Er worden cleanrooms ingericht zodat verpakkingen voor directe levering aan de farmaceutische industrie mogelijk zijn. Voorwaarde hiervoor is de GMP-vergunning, die naar verwachting in 2021 wordt verleend.

**) Als planteneigenaar kunt u producten rechtstreeks van uw gewasopbrengsten kopen. Hierdoor is een speciale prijs voor winkelproducten tot meer dan 50% mogelijk! 1 g CBD komt overeen met 4,20 EUR in onze winkel.

Oogst rekenmachine
CannerGrow - berekening van gewasopbrengsten voor verschillende parameters

Algemene verkoopvoorwaarden (AV).