Website Tracking


Marktplaats

Hier kun je planten van andere partners kopen of je eigen planten verkopen

Elke partner die planten heeft in een van de kweekruimtes (geen voorverkoopplanten) kan zijn planten te koop aanbieden op de markt. Dit betekent dat de planten een restwaarde hebben en verkocht kunnen worden aan andere geïnteresseerde partijen uit de gemeenschap.
De marktplaats biedt partners de mogelijkheid om direct planten te kopen - zonder te hoeven wachten op de voorverkoopfase.

Alle planten die op de markt worden vermeld, zijn afkomstig uit kweekruimtes die al in bedrijf zijn.

Hoe verloopt de aankoop?
Nadat u een plant op de markt heeft gekocht, moet u het geld rechtstreeks naar de verkoper sturen. U kunt niet betalen met het saldo van uw CannerGrow-account. Nadat de planteneigenaar het geld heeft ontvangen, moet hij de ontvangst van de betaling bevestigen. Het is CannerGrow niet toegestaan ​​om het geld als tussenpersoon veilig te stellen. In geval van fraude zal CannerGrow de plant echter vergrendelen en proberen de zaak op te lossen.

Wat zijn de voorwaarden om een ​​plant te verkopen?
 • Alleen 3-sterrenplanten kunnen worden verkocht of gekocht.
 • De planten moeten minimaal 3 groeicycli hebben doorlopen.
 • Elke verkoper kan de verkoopprijs zelf bepalen.
 • De aan- / verkoop vindt plaats tussen koper en verkoper (onderhandse verkoop).
 • Er zijn geen directe commissies voor de upline omdat er al verkoopcommissie is betaald voor de planten en het een privéverkoop is.
 • Toekomstige oogstcommissies zullen worden betaald aan de upline van de nieuwe eigenaar.
 • Wanneer iemand zijn plant (en) op de markt brengt, wordt de oogst niet verdeeld voor de huidige groeicyclus waarin hij zich bevindt.
 • De verkoopprijs kan worden betaald in BitCoin of via overschrijving. De verkoper beslist of hij slechts één van de twee betalingsopties of beide accepteert. Dit is gemakkelijk te zien op de markt.
 • Zowel verkopers als kopers moeten op niveau 2 worden geverifieerd voor banktransacties (niet voor Bitcoin-transacties).
 • Je kunt maximaal 1 plant per keer gebruiken.
 • U kunt op de markt slechts zoveel planten van andere partners kopen als u zelf bij het bedrijf heeft gekocht.


Wanneer begint de groeicyclus van een plant die op de markt is gekocht?
Bij deze plant wordt de huidige aanhoudende groei gestopt. De eerste groei begint na de huidige groeicyclus. Dit is afhankelijk van de huidige groeistatus en kan tussen de 1 en 3 maanden duren.

Zijn er verborgen kosten voor een transactie?
Er zijn geen verborgen kosten voor zowel de koper als de verkoper. Het enige is dat de huidige groei wordt geannuleerd en je zult moeten wachten op de volgende start van de groei in de kamer waar je gekochte plant staat.

Via een verborgen vertrouwensbeoordeling:
Er is een verborgen vertrouwensscore die daalt als u niet betaalt voor een plant die u heeft gekocht of als u een verkochte plant niet verifieert nadat u het geld heeft ontvangen. Een lage vertrouwensscore kan leiden tot marktbeperkingen.