Website Tracking

+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   


+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   Kauppapaikka

Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja

Jokainen kumppani, joka omistaa kasveja yhdessä kasvatushuoneista (ei ennakkomyyntikasveja), voi tarjota kasvejaan myyntiin markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että kasveilla on jälleenmyyntiarvo ja ne voidaan myydä muille yhteisön kiinnostuneille osapuolille.
Markkinapaikka tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden ostaa kasveja suoraan - ilman, että heidän on odotettava ennen myyntiä.

Kaikki markkinoilla luetellut kasvit tulevat jo toiminnassa olevista kasvihuoneista.

Kuinka osto toimii?
Kun olet ostanut tehtaan markkinoilta, sinun on lähetettävä rahat suoraan myyjälle. Et voi maksaa CannerGrow-tilisi saldolla. Kun laitoksen omistaja on saanut rahat, hänen on vahvistettava maksun vastaanottaminen. CannerGrow ei saa suojata rahaa välittäjänä. Petosten sattuessa CannerGrow lukitsee laitoksen ja yrittää ratkaista asian.

Mitkä ovat kasvin myynnin ehdot?
 • Vain 3 tähden kasveja voidaan myydä tai ostaa.
 • Kasvien on oltava suorittaneet vähintään 3 kasvusykliä.
 • Jokainen myyjä voi itse määrittää myyntihinnan.
 • Osto / myynti tapahtuu ostajan ja myyjän välillä (yksityinen myynti).
 • Yläjohdosta ei ole suoria palkkioita, koska kasveista on jo maksettu myyntipalkkioita ja se on yksityinen myynti.
 • Tulevat sadonkorjuupalkkiot maksetaan uuden omistajan ylälinjalle.
 • Kun joku tuo tuotantolaitoksensa markkinoille, satoa ei jaeta nykyiselle kasvusyklille.
 • Myyntihinta voidaan maksaa BitCoinissa tai pankkisiirrolla. Myyjä päättää hyväksyykö vain yhden kahdesta maksutavasta vai molemmat. Tämä on helppo nähdä markkinoilla.
 • Sekä myyjät että ostajat on vahvistettava pankkitapahtumien tasolla 2 (ei Bitcoin-tapahtumien tapauksessa).
 • Voit käyttää enintään yhtä laitosta kerrallaan.
 • Voit ostaa markkinoilta vain niin monta kasvia muilta kumppaneilta kuin olet itse ostanut yrityksestä.


Milloin markkinoilta ostetun kasvin kasvu alkaa?
Tämän laitoksen nykyinen jatkuva kasvu pysäytetään. Ensimmäinen kasvu alkaa nykyisen kasvusyklin jälkeen. Tämä riippuu nykyisestä kasvutilasta ja voi kestää 1–3 kuukautta.

Onko kaupasta piilotettuja maksuja?
Ostajalle tai myyjälle ei ole piilotettuja maksuja. Ainoa asia on, että nykyinen kasvu peruutetaan ja joudut odottamaan seuraavaa kasvun alkua huoneessa, jossa ostamasi tehdas sijaitsee.

Piilotetun luottamusluokituksen kautta:
On piilotettu luottamuspiste, joka laskee, jos et maksa ostamastasi laitoksesta tai jos et vahvista myytyä laitosta saatuasi rahat. Pieni luottamuspiste voi johtaa markkinoiden rajoituksiin.