Website Tracking


Piata de desfacere

Aici puteți cumpăra plante de la alți parteneri sau puteți vinde propriile plante

Fiecare partener care deține plante într-una din camerele de cultivare (nu plante de pre-vânzare) își poate oferi plantele spre vânzare pe piață. Aceasta înseamnă că plantele au o valoare de revânzare și pot fi vândute altor părți interesate din comunitate.
Piața oferă partenerilor posibilitatea de a cumpăra plante direct - fără a fi nevoie să aștepte faza de pre-vânzare.

Toate plantele listate pe piață provin din încăperi de cultivare care sunt deja în funcțiune.

Cum funcționează achiziția?
După ce ați cumpărat o fabrică pe piață, trebuie să trimiteți banii direct vânzătorului. Nu puteți plăti cu soldul contului dvs. CannerGrow. După ce proprietarul fabricii a primit banii, el trebuie să confirme primirea plății. CannerGrow nu are voie să asigure banii ca intermediari. Cu toate acestea, în caz de fraudă, CannerGrow va bloca fabrica și va încerca să soluționeze cazul.

Care sunt condițiile pentru vânzarea unei plante?
 • Doar plantele de 3 stele pot fi vândute sau cumpărate.
 • Plantele trebuie să fi parcurs cel puțin 3 cicluri de creștere.
 • Fiecare vânzător poate determina el însuși prețul de vânzare.
 • Cumpărarea / vânzarea are loc între cumpărător și vânzător (vânzare privată).
 • Nu există comisioane directe pentru linia uplină deoarece un comision de vânzare a fost deja plătit pentru uzine și este o vânzare privată.
 • Viitoarele comisioane de recoltare vor fi plătite către linia uplină a noului proprietar.
 • Când cineva își pune plantele pe piață, recolta nu va fi distribuită pentru ciclul de creștere curent în care se află.
 • Prețul de vânzare poate fi plătit în BitCoin sau prin transfer bancar. Vânzătorul decide dacă acceptă doar una dintre cele două opțiuni de plată sau ambele. Acest lucru este ușor de văzut pe piață.
 • Atât vânzătorii, cât și cumpărătorii trebuie să fie verificați la nivelul 2 pentru tranzacțiile bancare (nu pentru tranzacțiile Bitcoin).
 • Puteți utiliza maximum 1 plantă odată.
 • Puteți cumpăra atâtea plante de la alți parteneri de pe piață cât ați cumpărat de la companie.


Când începe ciclul de creștere al unei plante cumpărate de pe piață?
Creșterea actuală actuală va fi oprită pentru această plantă. Prima creștere începe după actualul ciclu de creștere. Acest lucru depinde de starea actuală de creștere și poate dura între 1 și 3 luni.

Există taxe ascunse pentru o tranzacție?
Nu există taxe ascunse nici pentru cumpărător, nici pentru vânzător. Singurul lucru este că creșterea actuală va fi anulată și va trebui să așteptați următorul început de creștere în camera în care se află planta achiziționată.

Prin intermediul unui rating de încredere ascuns:
Există un scor de încredere ascuns care scade dacă nu reușiți să plătiți pentru o plantă cumpărată sau dacă nu reușiți să verificați o plantă vândută după ce ați primit banii. Un scor scăzut de încredere poate duce la restricții de piață.