Website Tracking

+++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.   


+++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.   Откуп погона

Да ли желите бити дио индустрије канабиса и посједовати властите физичке биљке? Са CannerGrow, Cannerald има савршено решење за вас.

Cannerald је компанија за истраживање и производњу канабиса са седиштем у Швајцарској и у процесу је успостављања додатних објеката у Швајцарској и Европи. CannerGrow је револуционарни екосистем за продају биљака конопље. С CannerGrow можете посједовати властите биљке канабиса у Cannerald-овом висококвалитетном затвореном објекту и добити добит од стварног тржишта.

Региструјте се на CannerGrow и можете да купите простор за своје биљке у области „Откуп биљака“. Одлучите колико парцела / биљака желите и купите их са само неколико кликова. Од сада, пустите стручњаке да раде док седнете и опустите се.

Након бербе, добијате 50% приноса од сваке биљке. Што више биљака поседујете, то можете више профитирати.

  • Биљке канабиса се беру свака 2-3 месеца.*
  • Куповина ове услуге важи доживотно.
  • Након сваке жетве добићете нову биљку канабиса бесплатно.
  • Истраживачке и партнерске компаније водеће на тржишту омогућавају Cannerald да производи висококвалитетни канабис са 30% мање воде и 40% мање енергије. Ово знање води до још бољег поврата улагања и најбољег медицинског канабиса.
*) Оутлоок за 2022: Подјелом фазе раста и фазе цвјетања у различите просторије за узгој, вријеме између берби биће знатно смањено. То значи да се 1-2 бербе могу додатно надокнадити годишње.

Постаните члан CannerGrow-а већ данас и почните да искористите предности властите биљке.Како купити своје парцеле / ​​биљке
Прво одаберите број парцела / биљака које желите да купите.
Принос усева даје CannerGrow као реалан са 45 до 70 грама по биљци и оптимистичан са до 75 грама по биљци.Као начин плаћања можете бирати између БитЦоин трансфера, банковног депозита или плаћања путем рачуна (ако је довољно)Цена по месту / биљу је 2320 ЕУР плус ПДВ и такса. Накнаде се не односе на плаћање путем БитЦоина или на плаћања са рачуна.Сваки партнер који поседује биљке у једној од просторија за узгајање (не у погонима у претпродаји) може своје биљке понудити на продају на тржишту.
То значи да биљке имају вредност препродаје и могу се продати другим заинтересованим странама из заједнице.
Тржиште нуди партнерима могућност директне куповине биљака - без потребе за чекањем фазе пред продаје.


Под насловом "Ваше биљке", свака од ваших биљака је наведена са следећим подацима: Број алокације (налепница), локација, назив узгајаонице, датум откупа и принос усева.
Статус у различитим просторијама за узгој документира се у стражњем уреду помоћу камере уживо.Потражња за биљкама је тренутно тако велика да је CannerGrow у фази претпродаје. То значи: места за биљке које се тренутно продају још су у фази постављања и биће доступна тек након почетка узгоја. Информације о растућој соби која се тренутно продаје налазе се на „Надзорној табли“.

Расподјела жетве
Додатни трошкови су тренутно 35 ЕУР по расту. Додатни трошкови су плате, струја (вентилација), станарина, струја (лампе), ђубриво, производи широке потрошње, блокови од камене вуне и вода.
Након одбитка додатних трошкова, преостали принос се подељује на 50/50 између власника биљке и компаније.

Коју цену можете добити за жетву?
Cannerald је аплицирао за GMP дозволу за цео објекат. Овом лиценцом компанија је овлашћена да директно продаје влади и фармацеутским компанијама. Очекује се да ће лиценца бити добијена 2022. године.
Надаље, швицарске власти преговарају с Цаннералдом о посебној дозволи за узгој биљака ТХЦ-а. Са намером да Швајцарска постане мање зависна од увоза ТХЦ-а.
Продавнице такође могу остварити већи профит од цвијећа на ЦБД-у у области Б2Ц-а (посао за купца), али неће бити могуће продати 100% -тну бербу Б2Ц-а.
  • 1,45-1,95 ЕУР / грам: цена Б2Б
  • 1,45-2,35 ЕУР / грам: Мешана цена Б2Б и Б2Ц
  • 2,40-2,90 ЕУР / грам: ГМП цена за медицински ЦБД
  • 2,60-3,60 ЕУР / грам: ГМП циљна цена за медицински ТХЦ *
  • 3,00-5,00 ЕУР / грам: Б2Ц цена (симболична)
  • 4,20 ЕУР / грам: Када купујете производ у продавници Цаннералд и плаћате сопственом жетвом. **

*) Оутлоок за 2022: CannerGrow планира да претвори све просторије за узгајање из ЦБД биљака у ТХЦ биљке. Биће постављене чисте собе тако да буде могуће паковање за директну испоруку фармацеутској индустрији. Предуслов за то је ГМП лиценца, која се очекује да ће бити додељена 2022. године.

**) Као власник биљке, производе можете да купујете директно од приноса усева. Ово омогућава посебну цену за продавничке производе до преко 50%! 1 г ЦБД-а одговара 4,20 ЕУР у нашој продавници.

Калкулатор жетве
CannerGrow - прорачун приноса усева за различите параметре

Општи услови продаје (ГТЦ) за продају.Независни партнер компаније Cannerald

Страница за регистрацију
https://cannergrow.com/r/ÜÜÜÜÜÜ
Страница продавнице
https://cannergrow.com/r/ÖÖÖÖÖÖ
Почетне странице
https://cannergrow.com/r/ÄÄÄÄÄÄ

Контакт

Sample Corporation
Sam Sample
Sample Road 111
12345 Sampletown
United Kingdom
Телефон: +01 234567891011
Е-маил
info@smple.team-grow.info
Интернет:
http://sample.team-grow.info