Website Tracking


Llogaritësi i korrjes

Rendimenti i korrjes mund të llogaritet vetëm paraprakisht duke marrë vlera të ndryshme.
Ekipi CannerGrow përpiqet të rritet për të rritur për të rritur rezultatet dhe për të përmirësuar proceset operacionale. Sidoqoftë, kjo nuk ndodh brenda natës, pasi është një kompani e vërtetë dhe bimë "të gjalla".Me sa bimë dëshironi të filloni?
Numri i zgjedhur i bimëve:


Rendimenti i korrjes për bimë tregohet nga CannerGrow si më poshtë:Rendimenti / bima e supozuar e kulturave: Gram


Kohëzgjatja e rritjes është 2-3 muaj në varësi të llojit dhe kushteve *
*) Parashikimi për 2021: Duke ndarë fazën e rritjes dhe fazën e lulëzimit në dhoma të ndryshme të rritjes, koha midis korrjeve do të zvogëlohet ndjeshëm. Kjo do të thotë që 1-2 korrje mund të kompensohen shtesë në vit.

Kohëzgjatja e supozuar e një cikli rritjeje: Muaj


Çmimet aktuale të arritshme të tregut për gram: **
**) Parashikimi për 2021: CannerGrow po planifikon të shndërrojë të gjitha dhomat e rritjes nga bimët CBD në bimë THC. Do të vendosen dhoma të pastra në mënyrë që paketimi për dërgimin e drejtpërdrejtë në industrinë farmaceutike të jetë i mundur. Parakushti për këtë është licenca GMP, e cila pritet të jepet në 2021.Si pronar i një bime, ju mund të blini produkte direkt nga rendimentet tuaja. Kjo mundëson një çmim të veçantë për produktet e dyqaneve deri në mbi 50%! 1 g CBD korrespondon me 4,20 EUR në dyqanin tonë.

Çmimi i supozuar i tregut për shitjen e të korrave: EUR / gram


Konsiderimi i impianteve të ekipeve sipas CannerGrow Affiliate Program

  Ekipet e bimëve në nivel 1
  Ekipet e bimëve në nivel 2
  Ekipet e bimëve në nivel 3
  Ekipet e bimëve në nivel 4
  Ekipet e bimëve në nivel 5
  Ekipet e bimëve në nivel 6
  Ekipet e bimëve në nivel 7