Website Tracking

CANNERGROW

Segmenti Cannerald për kanabisin tuaj investoni

CannerGrow ju jep mundësinë për të blerë një ose më shumë prej lojëra elektronike të kufizuara të jetës për bimët e kanabisit. Vendndodhja është në objektet më moderne të brendshme në Zvicër. CannerGrow kujdeset për korrjen, korrjen dhe shitjen e të korrave.
Pas çdo periudhe në rritje do të merrni një prerje të re të bimëve. Ju ndajnë 50% të fitimeve nga korrja. Me njohurinë e Cannerald / CannerGrow ju mund të merrni pjesë direkt në zhvillimin e një tregu të ri gjigant në Evropë. Ju merrni pjesë në mbarështimin e bimëve ose në marketing shoqërues të ofruar.
Dhe e gjithë kjo nga komoditeti i shtëpisë tuaj!

CANNERGROW