Website Tracking


Programi i rekomandimit

Për shkak të suksesit të madh dhe kënaqësisë së klientit, Cannerald / CannerGrow tani ofron një mundësi jo detyruese për të gjeneruar të ardhura shtesë duke iu referuar produkteve.

Ka 2 mënyra të qëndrueshme për të fituar më shumë.

1.) Plani i Kompensimit Unilevel (një bonus i vetëm)
2.) Bonusi i të ardhurave të mbetura

Këto janë plane me 7 nivele shpërblimesh dhe kompensimesh që ju lejojnë të merrni pjesë në rritjen e përgjithshme të eko-sistemit Cannerald / CannerGrow.


Cannerald / CannerGrow - 1.) Plani i Kompensimit Unilevel (një bonus i vetëm)

Si funksionon Plani i Kompensimit Unilevel?

Në planin Unilevel, ju merrni një përqindje fikse nga shitja e bimëve në nivelin e rekomandimit (gjenerimit) përkatës.

shembull:
Ju ftoni mikun tuaj Gjonin, i cili më pas blen 5 gropa / bimë.
Ai është në nivelin e rekomandimit tuaj 1 dhe ju merrni 7% të secilës nga blerjet e bimëve të tij.
Tani Gjoni po fton të dashurën e tij Anna.
Tani Anna do të bëhet rekomandimi juaj i Nivelit 2 dhe do të merrni akoma 5% të blerjeve të bimëve të Anna

Kjo vazhdon deri në nivelin 7 me përkatëse 3%, 2%, 1%, 1% dhe 1%.Cannerald / CannerGrow - 2.) Bonusi i të ardhurave të mbetura

Tani le të shohim bonusin e të ardhurave të mbetura.

Bimët e kanabisit korrren çdo 2-3 muaj. Ky bonus ju jep një përqindje të secilës prej bimëve të kanabisit të ekipit tuaj të korrur në të njëjtat nivele. Prandaj korrja siguron një të ardhur pasive.

shembull:
Gjoni, rekomandimi juaj për nivelin 1 kishte 5 bimë.
Kur të korrni, do të merrni 7% të pjesës së fitimit të Gjonit.
Gjoni e kishte ftuar Anën, kështu që Anna është rekomandimi juaj i nivelit 2.
Kur bimët e Anna janë korrur, ju do të merrni 5% të pjesës së fitimeve të Anna.

Kjo vazhdon deri në nivelin 7 me përqindjet përkatëse prej 3%, 2%, 1%, 1% dhe 1%.
Me këtë plan, mundësitë tuaja të rritjes dhe të ardhurave janë të pafundme.Filloni sot dhe përfitoni nga fitimet e ekipit tuaj në Cannerald / CannerGrow.

Në Cannerald ju merrni pjesë në të gjithë zinxhirin e vlerës së kompanisë. Uniqueshtë unike!