Website Tracking

CANNERMED

Segmenti i kanabisit mjekësor Cannerald

Kanabisi është një nga të lashtat më të vjetra në botë. Vlen të dihet se përveç përbërësve të mirënjohur si THC, CBD dhe CBG, kjo bimë përmban gjithashtu mbi 400 përbërës aktivë të ndryshëm, tërheqës.
Qëllimi në këtë segment të modelit të biznesit të Cannerald është hulumtimi i kanabisit si bimë medicinale dhe luftimi dhe kurimi i sëmundjeve me kanabis. Me CannerMed, Cannerald po përpiqet gjithashtu të përparojë pranimin e kanabisit në Evropë - shkencërisht, politike dhe shoqërore.

CANNERMED