Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   Regjistrimi dhe verifikimi

Regjistrimi në Cannrald / CannerGrow është falas. Pa një lidhje të vlefshme regjistrimi, megjithatë, asnjë regjistrim nuk është i mundur. Pas regjistrimit, ju do të merrni lidhjen tuaj për rekomandime.

Regjistrim
Për tu regjistruar në Cannerald / CannerGrow, ju lutem përdorni lidhjen e mëposhtme:

Lidhje Regjistrimi:
https://cannergrow.com/r/ÜÜÜÜÜÜ

Më pas do të çoheni në faqen e regjistrimit. • Adresa juaj e emailit
 • Zgjidhni emrin e përdoruesit (është publik)
 • Zgjidh nje fjalekalim
 • Përsëriteni fjalëkalimin
 • Data e lindjes
 • Lexoni dhe pranoni termat dhe kushtet e përgjithshme
 • Dëshironi të merrni lajme dhe oferta shtesë përmes emailit
 • Dorëzoni formularin
Tani jeni regjistruar në Cannerald / CannerGrow. Mund të shtoni të dhëna të mëtejshme personale më vonë në zyrën prapa.


Verifikimi
Sasia dhe lloji i depozitave dhe tërheqjeve të mundshme varet nga niveli i verifikimit.

 • Niveli 1 është arritur tashmë me regjistrimin.
 • Niveli 2 arrihet duke ngarkuar dhe kontrolluar dokumentet e mëposhtme:
  • një dokument i vlefshëm identiteti për të verifikuar identitetin.
  • prova e vendbanimit për verifikimin e adresës (jo më e vjetër se 3 muaj).
   Skedarët tashmë duhet të jenë në kompjuterin / pajisjen tuaj përpara se të filloni verifikimin!

Kufijtë e mëposhtëm të depozitimit dhe tërheqjes ekzistojnë:

 • Niveli i verifikimit 1:
  • Depozitë me transfer bankar: e pakufizuar
  • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
  • Pagesa me transferim bankar: nuk është e mundur
  • Tërheqja përmes BitCoin: 250 EUR brenda 24 orëve.
 • Niveli i verifikimit 2:
  • Depozita me transferim bankar: i pakufizuar
  • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
  • Pagesa me transferim bankar: 10,000 EUR brenda 24 orëve (tarifa 10 EUR)
  • Tërheqja përmes BitCoin: 2000 EUR brenda 24 orëve.Ju mund të kryeni verifikimin në zyrën e prapme nën "Verifikimin e Cilësimeve". Procesi i verifikimit zgjat rreth një javë.


Cilësimet e sigurisë
Rekomandohet shumë të përdorni autentifikimin me dy faktorë të Google. Kjo mund të vendoset në zyrën prapa nën "Parametrat".