Website Tracking

CANNERREC

Segmenti Cannerald për produktet e konsumit

Kanabisi nuk është vetëm çështje në fushën mjekësore.
Kanabisi po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e konsumatorëve privatë. Përbërësi aktiv CBD është shtuar tashmë në shumë artikuj shtëpiak. Për pije, ëmbëlsirat, çokollatat dhe lëngjet, gjithnjë e më shumë përdorues privatë u besojnë efekteve efektive të kanabinoidëve.
Përparësitë e shumta që kanabisi ofron konsumatorëve tani po përdoren gjithashtu në jetën e përditshme.
Me "recreational products" (produkte të kohës së lirë) nga CannerRec, Cannerald planifikon të nisë produkte inovative CBD dhe kanabis. Produktet e jetesës CannerRec gjithashtu duhet të bindin konsumatorët e rregullt me ​​cilësi premium zvicerane.

CANNERREC