Website Tracking

Cannerald / CannerRec

Cilësia në nivelin më të lartë

Në fillim të majit 2020, dyqani i produkteve Cannerald filloi me produktet e para CBD.
CBD premium vjen nga prodhimi i saj më i lartë, është zgjedhur me dorë dhe me cilësi organike. Nuk përdoren pesticide artificiale, herbicide dhe fungicide. Të gjithë plehrat e përdorur janë me origjinë natyrore - d.m.th 100% organike.
Me mbështetjen e një komuniteti gjithnjë në rritje, qëllimi i Cannerald / CannerGrow është të bëjë produkte me cilësi të lartë kanabisi të stilit të lartë të një cilësie unike shoqërisht të pranueshme - në Zvicër, në zonën që flet gjermanisht dhe në të gjithë Evropën.

Cannerald / CannerRec

Cilësia në nivelin më të lartë

Në fillim të majit 2020, dyqani i produkteve Cannerald filloi me produktet e para CBD.
CBD premium vjen nga prodhimi i saj më i lartë, është zgjedhur me dorë dhe me cilësi organike. Nuk përdoren pesticide artificiale, herbicide dhe fungicide. Të gjithë plehrat e përdorur janë me origjinë natyrore - d.m.th 100% organike.
Me mbështetjen e një komuniteti gjithnjë në rritje, qëllimi i Cannerald / CannerGrow është të bëjë produkte me cilësi të lartë kanabisi të stilit të lartë të një cilësie unike shoqërisht të pranueshme - në Zvicër, në zonën që flet gjermanisht dhe në të gjithë Evropën.
Çmim special për "pronarët e bimëve":

Si pronar i një bime, ju mund të blini produkte direkt nga rendimentet tuaja. Kjo mundëson një çmim të veçantë për produktet e dyqaneve deri në mbi 50%!


1 g CBD korrespondon me 4,20 EUR në dyqanin tonë.
Nëse jeni një konsumator i rregullt i produkteve CBD, ju mund të gjeneroni një "normë të sheshtë" duke blerë një herë impiantet.Lidhja e ftesës për dyqanin Cannerald

Çdo partner CannerGrow merr një lidhje ftese të personalizuar për dyqanin Cannerald.
Nëse një klient i rekomanduar i dyqanit tani vendos të bëhet edhe pronar i një fabrike, ai automatikisht do t'i caktohet rekomanduesit të tij ose të saj si një partner i drejtpërdrejtë CannerGrowX.
Kështu që referuesi merr pagesat e bonusit në përputhje me programin partner të CannerGrow.